Ta førerkortet til lastebil med tilrettelagt intensivkurs

8d7415efc9e5eb2e16342aad6b7a8369520069a2

Intensivkurs hos Stjørdal-Meråker Trafikkskole er en sikker vei til lastebillappen. Ved å delta på et av våre intensivkurs, vil du kunne gå opp til førerprøven allerede etter tre uker. Med veiledning fra våre erfarne kjørelærere, får du et tilrettelagt opplegg tilpasset dine forutsetninger.

Lastebillappen – Vårt intensivkurs er et sikkert valg

Med intensivkurs fra kjøreskolen i Stjørdal er lastebillappen et oppnåelig mål. Vi tilbyr intensivkurs for klassene C og CE, samt de lettere lastebilklassene C1 og C1E. Kursene gjennomføres på heltid over en periode på tre uker, der du først gjennomgår kursing, før praktiske kjøretimer og oppkjøring.

Stjørdal-Meråker Trafikkskole er ledende innen kjøreopplæring i tunge kjøretøy. Hos oss finner du 19 erfarne kjørelærere med spesialkompetanse innen storbil. På grunn av vår ekspertise, kommer elever fra hele landet for å ta lastebillappen hos oss. Derfor tilbyr vi innkvartering på skolen, slik at du har mulighet til å bo på skolen under opplæringen om du kommer langveis fra. Er du nysgjerrig på hvordan denne ordningen fungerer, kan du lese mer om innkvartering hos oss her.

På Stjørdal-Meråker Trafikkskole finner du alt på ett sted. Vår avdeling for storbil ligger rett ved Værnes flyplass, og utgjør ett samlet område med bilpark, klasserom og hybler. Vi møter deg slik du er, og tilbyr individuelt tilpasset undervisning om ønskelig. Hvis ikke intensivkurs er det som passer best for deg, er det også mulig å ta kurset over lengre tid.

Slik består du førerprøven for Klasse C og Klasse CE

Som deltaker på tilrettelagt intensivkurs hos trafikkskolen i Stjørdal, kan du være trygg på at du får de aller beste forutsetningene for å bestå førerprøven for klasse C og CE uten problemer. Opplæringen på våre intensivkurs tilpasses dine forutsetninger, slik at din læringskurve blir så bratt som mulig. Intensivkurset for klasse C består av totalt 17 timer, noe som gir deg tilstrekkelig med tid til å øve på kveldstid og i helger.

Selv om alderskravet for førerkort i klasse C og CE er 21 år, er det ikke noe i veien med å starte opplæringen tidligere. På denne måten kan du bli ferdig med både førerkortopplæring og yrkessjåførutdanning innen fylte 21 år. Ønsker du å vite mer om våre intensivkurs for klasse C og CE, kan du trykke her.

Førerkort for klasse C1 – Hvorfor er intensivkurs gunstig?

Våre intensivkurs for klasse C1 og C1E gir deg muligheten til å ta lappen for lett lastebil på kortest mulig tid. Kombinasjonen av høy læringsintensitet og dyktige lærere, fører til lav strykprosent etter gjennomført kurs. Med tilgang til klasserom og kjøretøy gjennom hele døgnet, får du sjansen til å øve på kveldstid og i helger. For å sikre at du får best mulig læringsutbytte, legger vi opp til individuelle og kollektive arbeidsformer.

Kort oppsummert

Hos Stjørdal-Meråker Trafikkskole kan du ta lastebillappen på bare tre uker. Ved å delta på et av våre intensivkurs, har du muligheten til å ta lastebillappen så raskt som mulig.

Intensivkurs hos trafikkskolen i Stjørdal er en sikker vei til lappen på lastebil. Hos oss kan du også gjennomføre yrkessjåføropplæring i løpet av tre uker.

Stjørdal-Meråker Trafikkskole tilbyr intensivkurs innen klassene C, CE, C1 og C1E. Som deltaker på ett av disse intensivkursene, får du sjansen til å ta lastebillappen i løpet av tre uker. Intensivkurs hos oss er et sikkert valg hvis du ønsker å ta lappen til lastebil.