Maskinførerkurs

booking Priser
kontakt

Sertifikater

Maskinførerkurs er opplæringsprogrammer som gir deltakerne nødvendige ferdigheter og kunnskaper for å betjene ulike typer tunge maskiner og utstyr, slik som gravemaskiner, hjullastere, bulldosere og mer. Kurset omfatter vanligvis teoretisk undervisning om sikkerhet, maskinens funksjoner og vedlikehold, samt praktisk opplæring i håndtering og kjøring av maskinene. Et fullført maskinførerkurs gir deltakerne sertifisering og kompetanse til å utføre arbeid på byggeplasser, veiarbeid og andre industrielle områder på en trygg og effektiv måte.

Kurspris inkludert praksis på to maskiner: 27.000,-

M1 Doser

Doser er spesialiserte maskiner brukt i anleggs- og byggebransjen for nivellering, flytting og komprimering av materialer som jord, grus og asfalt. Disse kraftige maskinene har et tungt blad foran som brukes til å skyve og jevne ut materialene på arbeidsstedet. Med sin evne til å håndtere store mengder materiale raskt og effektivt, er doser uvurderlige verktøy for grunnarbeid og veibygging.

M2 Gravemaskin

Gravemaskiner er kraftige maskiner som brukes til å grave, løfte og flytte store mengder jord, stein og andre materialer på byggeplasser, veianlegg og i gruveindustrien. Disse maskinene er utstyrt med en hydraulisk arm og skuffe foran, som gir presisjon og kraft i graveoperasjoner. Med sin allsidighet og evne til å håndtere ulike terrengforhold, er gravemaskiner uunnværlige verktøy for grunnarbeid, anlegg og infrastrukturprosjekter over hele verden.

M3 Veihøvel

Veihøvler er tunge maskiner som brukes til å jevne og forme veier, baner og landbruksområder ved å fjerne ujevnheter og overskuddsmateriale. Disse maskinene er utstyrt med et skarpt blad foran og et justerbart planeringsblad bak, som sammen gir nøyaktig kontroll over høyde og vinkel på overflaten. Veihøvler spiller en viktig rolle i veibygging og vedlikehold, samt i anlegg og landbruk, hvor jevne og stabile overflater er avgjørende for effektiv transport og drift.

M4 Hjullaster

Hjullastere er kraftige maskiner som brukes til å løfte, laste og flytte materialer som jord, grus, stein og lignende på byggeplasser, lageranlegg og i landbrukssektoren. Disse maskinene er utstyrt med et stort skovlformet anlegg foran og fire hjul for mobilitet og stabilitet. Med sin allsidighet og evne til å håndtere ulike typer laster, er hjullastere uunnværlige verktøy for effektiv materialhåndtering og lasting på ulike arbeidssteder.

M5 Gravelaster

Gravelaster er spesialiserte maskiner som brukes til å transportere og losse grus, sand, stein og andre aggregater på byggeplasser, veianlegg og i gruveindustrien. Disse maskinene er utstyrt med en robust skovl eller skuffe foran og et kraftig chassis med hjul eller belter for stabilitet og mobilitet. Gravelastere er avgjørende for effektiv lasting, transport og distribusjon av materialer i ulike terrengforhold og anleggsprosjekter.

M6 Dumper

Dumpere er tunge maskiner brukt til transport av store mengder materialer som jord, grus, stein, og lignende på anleggssteder, gruveområder og veiprosjekter. Disse maskinene er utstyrt med en stor bakre lasteplan som kan heves og senkes for lasting og lossing av materialer. Med sin robuste konstruksjon og evne til å håndtere store mengder last, er dumpere essensielle verktøy for effektiv transport og distribusjon av materialer på store prosjektområder.