Vi får folk trygt ut i trafikken

Veien til førerkortet og sikrere kjøreferdigheter

Vi er stolte av å kunne tilby deg et vidt spekter innenfor kjøreopplæring, og mange ulike førerkort. Ett av våre mål er å kunne tilrettelegge for deg som elev hos oss, og tilbyr derfor løsninger som intensivkurs, hybler i tilknytning til skolen, samt tilrettelagt intensiv opplæring.

Dette er noen av tingene som gjør oss til den foretrukne kjøreskolen for folk over hele Norge.

Våre to avdelinger ligger svært sentralt til når det gjelder både flyplass, vei og tog. Avdelingen i sentrum, som hovedsakelig tar seg av alt innen lettere klasser, ligger på andre siden av veien for Stjørdal stasjon. Her kan du enkelt komme deg til og fra om du kommer utenbys fra, enten det er via tog, buss eller fly. Vår avdeling på Sutterøy ligger på industriområdet rett ved E6. Her har vi god plass til både biler og folk, og det er her vi fokuserer på de tunge klassene, som buss og lastebil.

Vi kan også skreddersy opplæring for større grupper og bedrifter, det er bare å kontakte oss, så finner vi en løsning for deg og din gruppe.

Fantastiske kjørelærere og ansatte bidrar til at våre elever får en grundig og trygg opplæring, som sikrer et godt trafikalt bilde ute på veiene.

Velkommen til oss på Stjørdal-Meråker Trafikkskole – vi ser frem til å ha deg som elev!