a

Trafikalt grunnkurs

Traktor

Snøskuter

MC

Sikkerhetskurs

Kode 160 Utrykning

Innkvartering

Klasse B
Personbil
Klasse BE
Henger til personbil
Klasse AM 146
Moped
Klasse AM 147
Mopedbil
Klasse A
Tung motorsykkel
Klasse A1
Lett motorsykkel
Klasse A2
Mellomtung motorsykkel
Klasse D og DE
Bussklasser
Klasse D1 og D1E
Minibussklasser
Klasse C og CE
Lastebilklasser
Klasse C1 og C1E
Lette lastebilklasser
YSK
Grunnutdanning
YSK
Etterutdanning

SIKKERHETSKURS

Her kan du skrive tekst som skal inn på denne siden. Tekst under er bare kopi av klasse B Personbil……..

B er det vi ofte kaller personbil, og betyr motorvogn med en tillatt totalvekt på Max 3500 kg. Med førerkort for personbil kan du ha totalt 8 personer inne i kjøretøyet, inkludert deg selv. I Norge må man være 18 år for å kjøre opp til klasse B.

 

Hos Stjørdal-Meråker Trafikkskole ønsker vi å tilby en skreddersydd opplæring. Om du bor i nærområdet eller er tilreisende og ønsker å bo hos oss legger vi alltid til rette for ett opplæringsforløp som passer for deg.

Ring oss gjerne og for å høre mer om hvordan opplæringen kan legges opp. Vi trenger to uker for å få deg i mål, og disse ukene trenger ikke nødvendigvis være sammenhengende.

Våre lærere på personbil er alle utdannet ved Høyskolen i Nord-Trøndelag, og har alle jobbet med personbil opplæring i mange år.

Vi kan tilby en moderne bilpark og tilbyr både manuell og automatopplæring. Opplæringen er den samme for begge disse alternativene.

Prisliste

Personbil B 1.1.2021

Les mer her

Hensikten med det trafikale grunnkurset er å gi grunnleggende kunnskaper og forståelse for trafikken før du begynner øvelseskjøring. Det vil være med på å gjøre deg til en sikrere bilfører.

Kurset består av 10 timer teori, 4 timer førstehjelp og 3 timer mørkekjøringsdemo.

Mørkekjøringsdemo gjennomføres mellom 1.nov og 15.mars. Tar du kurset utenfor denne perioden vil du få ett kursbevis som gir rett til øvelseskjøring frem til neste mulighet for å delta.

Når trafikalt grunnkurs er gjennomført og registrert hos Statens vegvesen vil du i løpet av kort tid motta et bevis som gir deg rett til å øvelseskjøre. Egne regler gjelder for de forskjellige førerkortklasser.

Kravet til ledsageren er imidlertid alltid minimum 25 år og sammenhengende førerkort i minst 5 år for den klassen som det skal øvelseskjøres i.

Bevis for fullført kurs må medbringes under øvelseskjøring sammen med annen legitimasjon.

Dersom du er over 25 år trenger du kun førstehjelpskurs og mørkekjøringsdemo. Du kan også starte øvelseskjøring før det er gjennomført og ta kursene underveis i førerkortopplæringen.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Påmelding

 

Våre kurs for Klasse B er individuelle, og kjøres kontinuerlig. Vi legger opp og tilrettelegger læpet sammen med deg som elev!
Ta kontakt på e-post eller telefon for påmelding:

post@ta-lappen.com

74 82 19 30

 

Påmelding

Våre kurs for M-klassene
kjøres kontinuerlig.
Ta kontakt på e-post
eller telefon for påmelding:

post@ta-lappen.com

74 82 19 30