a

Trafikalt grunnkurs

Traktor

Snøskuter

MC

Sikkerhetskurs

Kode 160 Utrykning

Klasse B
Personbil
Klasse BE
Henger til personbil
Klasse AM 146
Moped
Klasse AM 147
Mopedbil
Klasse A
Tung motorsykkel
Klasse A1
Lett motorsykkel
Klasse A2
Mellomtung motorsykkel
Klasse D og DE
Bussklasser
Klasse D1 og D1E
Minibussklasser
Klasse C og CE
Lastebilklasser
Klasse C1 og C1E
Lette lastebilklasser
YSK
Grunnutdanning
YSK
Etterutdanning

Intensivkurs førerkort

RASKESTE VEIEN TIL FØRERKORTET!

Vi på Stjørdal-Meråker Trafikkskole tilbyr trafikkopplæring for personbil og tyngre kjøretøy samt ulike kurs innen f.eks. kran, truck, maskin og ADR.
Vi skreddersyr gjerne intensivkurs for mindre og større grupper – ta kontakt for mer informasjon!

Dette tilbyr vi:

Personbil og traktor:

  • Moderne bilpark
  • Gode lærere – lav strykprosent
  • Intensive kurs som gir lavt skolefravær

 

 

 

 

Våre intensive kurs storbil:

Liten lastebil, liten lastebil m/henger

Minibuss, minibuss m/henger

Lastebil, vogntog/semi

Buss, buss m/ henger

Yrkessjåførutdanning 140 timer grunnutdanning gods- og persontransport

Yrkessjåførutdanning 35 timer utvidelse til gods- og persontransport

Etterutdanning for yrkessjåfører gods- og persontransport

 

 

HVORFOR VELGE OSS?

Stjørdal-Meråker Trafikkskole arrangerer jevnlig kurs for alle førerkortklasser. Kurs for tyngre kjøretøy gjennomføres i hovedsak som intensivkurs på heltid. Dette gir bl.a. muligheten til å få førerkort for lastebil og/eller vogntog i løpet av 3 uker. Skolen har rundt 20 stk ansatte fordelt på kontor, kjørelærere på storbil / personbil, samt vi har egne kjørelærere som vi kan leie inn ved behov for ekstra lærerkapasitet. Vi har en flott og moderne bilpark og i nærområdet vårt har vi alt av ulike trafikkutfordringer. Skolen ligger sentralt i Stjørdal og ligger i kort avstand til både Trondheim Lufthavn Værnes og Værnes Garnison.

Stjørdal-Meråker Trafikkskole avdeling storbil har et eget stort område hvor vi har samlet kontorer, klasserom, kjøretøy/bilpark og hybler. Dette gjør at elevene har tilgang til klasserom og kjøretøy 24/7. Elevene har mulighet for å jobbe sammen om teori, sikkerhetskontroll av biler, pålegging av kjetting, rygging og til/fra kopling av henger når det ikke er organisert undervisning, på kveldstid og i helgene. Skolen har i tillegg en egen stor verkstedhall i Meråker hvor vi gjennomfører bl.a. sikring av last. Her får elevene «ta på» og prøve ut ting i praksis, noe som gjør at eleven skjønner mer om hvordan ting fungerer. Våre elever er alle forskjellige og har ulike behov for å gjennomføre og nå sine mål. Vi legger til rette både for de som trenger litt mer hjelp på teori og de som trenger litt ekstra behov i kjøreopplæringen. Mest vanlig for en C-elev er å gjennomføre teorieksamen kl. C hos Statens Vegvesen på tirsdag i den andre kursuken. Dersom det er elever som ikke føler seg klar for å gjennomføre teorieksamen får de mulighet for å utsette teorieksamen.  Selv om varigheten på storbilkurs utløper, har elevene mulighet for å forlenge oppholdet og få individuell tilpasset hjelp. Vi booker timer for teorieksamen her på Stjørdal Trafikkstasjon som ligger rett ved skolen vår. Statens Vegvesen her i Stjørdal har et tilbud om å få ørepropper dersom eleven ønsker spørsmål og svaralternativ opplest.

Skolen har egne «etiske retningslinjer» hvor vi bl.a. skal vise best mulig respekt for hverandre, uavhengig av etnisitet, tro, kjønn, legning og forutsetninger. Er det elever som har noe på hjertet eller som kjenner på at noe burde forandres på, står alltid døren til kontoret eller til daglig leder åpen for en tilbakemelding eller for en prat. Det er bra å ta tak i ting og eventuelt forandre på ting tidlig slik at elevene får et best mulig opphold her hos oss.

Påmelding

 

Våre kurs kjøres kontinuerlig. Vi legger opp og tilrettelegger løpet sammen med deg som elev!

Ta kontakt på e-post eller telefon for påmelding:

 

personbil@ta-lappen.com
74 82 19 30

 

Våre kurs kjøres kontinuerlig.
Ta kontakt på e-post
eller telefon for påmelding:

personbil@ta-lappen.com

74 82 19 30