Kvalitet og kompetanse helt siden starten

Stjørdal Meråker Trafikkskole Kvalitet Og Kompetanse Helt Siden Starten

Stjørdal-Meråker Trafikkskole er din kjøreskole i Trøndelag med lang fartstid på veiene. I over 70 år har elever over hele landet fått kvalitetssikret trafikkopplæring fra trafikkskolen på Stjørdal. Vi tilbyr opplæring i alle førerkortklasser, og med vår spesialisering innen tunge kjøretøy, tilbyr vi både førerkortopplæring og yrkessjåførutdanning.

Med over 70 års erfaring er Stjørdal-Meråker Trafikkskole det klare valg

Stjørdal-Meråker Trafikkskole er kjøreskolen du kan stole på. I over 70 år har vi gitt kompetent trafikkopplæring i alle førerkortklasser til elever fra hele landet. Med hovedvekt på tunge kjøretøy, tilbyr vi solid opplæring i alle klasser for lastebil og buss. Ønsker du å få førerkortet raskest mulig, kan du til og med ta intensivkurs mens du bor på skolen.

Ønsker du å kjøre tunge kjøretøy, har vi opplæringen du behøver. Hver uke arrangerer vi kurs for førerkort klasse C og CE, samt kurs for førerkort klasse C1 og C1E. Trenger du sertifikat for buss, arrangerer vi regelmessige kurs for klassene D og DE, i tillegg til klassene D1 og D1E. Hos oss finner du 19 trafikklærere med solid erfaring innen storbil, og som er klar for å hjelpe deg med å nå dine mål.

Vil du bli yrkessjåfør, er trafikkskolen på Stjørdal det klare valg. Grunnutdanningen for yrkessjåfører gjennomføres som et intensivkurs over tre uker, der du som elev får ta del i en opplæring tilpasset ditt nivå. Etter 5 år på veien, skal du som yrkessjåfør til etterutdanning innen person- og godstransport, dette tilbyr vi. Les mer om våre tilbud for kommende og erfarne yrkessjåfører her.

Hos Stjørdal-Meråker Trafikkskole blir du en dyktig sjåfør

Hos trafikkskolen på Stjørdal blir du trygg på veien. Trygghet og pålitelighet er svært viktig for oss, noe som har gjort oss til førstevalget blant dem som ønsker sertifikat i hele landet. Gjennom en årrekke har våre erfarne trafikklærere utdannet dyktige sjåfører innen lette og tunge kjøretøy. Våre intensivkurs minimerer sjansene for å stryke på førerprøven, og bor du på skolen vil du ha døgnåpen tilgang til både klasserom og kjøretøy.

Enten du sikter mot lappen for personbil, snøskuter eller lastebil, blir du en dyktig sjåfør hos oss. Stjørdal-Meråker Trafikkskole gir deg en opplæring tilpasset deg og dine forutsetninger. Respekt og likeverd er verdier som vi setter høyt, og våre lærere vil gjøre sitt ytterste for å møte dine behov. Uavhengig av om du sliter med teorien eller er ekstra nervøs for oppkjøringen, tilrettelegger vi for at din vei til førerkortet skal bli så behagelig som mulig.

Stjørdal-Meråker Trafikkskole har hatt fornøyde kunder gjennom generasjoner. Hos oss får du et kvalitetssikret opplegg til en god pris. Trykk her for å lese mer om hvorfor trafikkskolen på Stjørdal er det klare valg.

Kort oppsummert

Stjørdal-Meråker Trafikkskole er kjøreskolen du kan stole på. Med en fartstid på over 70 år, er erfarne trafikklærere klar til å hjelpe deg med å nå dine mål. Vi tilbyr både intensivkurs og innkvartering på skolen for deg som ønsker å ta lappen raskt.

Hos Stjørdal-Meråker Trafikkskole får du det du betaler for. Vi har spesialisert oss på tunge kjøretøy, og har gjennom en årrekke utdannet fornøyde sjåfører for både lette og tunge kjøretøy.

Ja, med intensivkurs hos Stjørdal-Meråker Trafikkskole blir veien til førerkortet en rask og effektiv prosess. For enda tettere oppfølging tilbyr vi også overnatting på skolen, hvor du hele tiden har tilgang til både klasserom og kjøretøy.