Føl deg trygg på veien – Ta intensivkurs til personbil

Føl Deg Trygg På Veien

Som deltaker på intensivkurs hos Stjørdal-Meråker Trafikkskole, kan du ta lappen for personbil i løpet av to uker. Hos oss får du hjelp av dyktige kjørelærere som tilpasser opplæringen etter dine ønsker og behov. Du kan velge mellom å ta lappen for personbil med manuelt eller automatisk gir.

Intensivkurs er veien til førerkort for personbil

Intensivkurs hos kjøreskolen på Stjørdal er et klokt valg hvis du skal ta lappen for personbil. I løpet av to uker får du gjennomført kjøretimer og de obligatoriske delene av opplæringen. Under kursperioden har du også mulighet til å overnatte på skolen i en av våre hybler, der du vil ha tilgang til skolens fasiliteter gjennom hele døgnet. Den høye læringsintensiteten på intensivkursene har også ført til lav strykprosent på oppkjøringen.

På våre intensivkurs får du ferdighetene du trenger for å føle deg trygg på veien. Opplæringen for personbil inneholder fire trinn, som består av trafikalt grunnkurs, teknisk og trafikal trening, samt sikkerhetskurs på vei. Teorieksamen tar du når som helst i opplæringsløpet, alt etter hva som passer deg. Under intensivkurset er det vanlig å ha kjøretimer den første uken, mens de obligatoriske delene gjennomføres den andre uken. Er du interessert i å vite mer om hvordan intensivkurs for personbil fungerer hos oss, kan du lese mer her.

Førerkort klasse B96 får du med vår hjelp

Har du allerede førerkort for personbil og ønsker å kunne kjøre med tilhenger over 750 kg, er et kurs hos Stjørdal-Meråker Trafikkskole et klart valg. Vi tilbyr kurs for førerkort i både klasse BE og B96, avhengig av hvor tung tilhenger du har lyst til å kjøre.

Opplæring i førerkort klasse BE er for deg som ønsker å kjøre med henger som gir en samlet totalvekt på over 4250 kg. Trenger du å kjøre bil og henger med en totalvekt på over 3500kg, kan førerkort klasse B96 være hensiktsmessig. Under opplæring i begge klassene gjennomfører du først kurs i sikring av last, før teknisk og trafikal trening. For klasse B96 trenger du ikke å gjennomføre førerprøve, slik du må for klasse BE.

Enten du ønsker å delta på et av våre intensivkurs for personbil, eller trenger sertifisering for å kjøre med tyngre tilhengere, er et kurs hos trafikkskolen på Stjørdal et godt valg. I over 70 år har elever fra hele landet tatt kjøreopplæringen hos oss. Våre dyktige trafikklærere er klare for å gi deg undervisning tilpasset deg og dine forutsetninger. Det er svært viktig for oss å se den enkelte elev, og vi strekker oss langt for å fortsette å være kjøreskolen du kan stole på. Ønsker du å lese mer om oss kan du gjøre det her.

Kort oppsummert

Stjørdal-Meråker Trafikkskole tilbyr solid opplæring for førerkort klasse B96. Ønsker du å kjøre med tilhenger som gir en totalvekt på mer enn 4250 kg, er du velkommen til å gjennomføre opplæring i klasse BE hos oss.

Stjørdal-Meråker Trafikkskole tilbyr intensivkurs for opplæring i personbil klasse B. Kurset gir deg muligheten til å gjennomføre alt det obligatoriske på bare to uker, slik at du blir klar for oppkjøring så raskt som mulig.

Stjørdal-Meråker Trafikkskole tilbyr intensivkurs for førerkort klasse B, og kurset gjør at du kan bli klar for oppkjøring etter bare to uker. Elevene som har gjennomført våre intensivkurs, har også lav sjanse for å stryke på oppkjøringen.