Hvorfor velge Stjørdal Meråker Trafikkskole?

Vår resepsjon i Innherredsveien

Nå er tiden endelig kommet for å ta førerkortet.

Om du skal ta førerkort for personbil eller tyngre kjøretøy, så gjør du dette trygt og sikkert hos oss. Vi garanterer en kvalitativ og seriøs kjøreskole fram til førerkortet.

Vårt mål er å innfri de forventningene du har av oss. Med lav strykprosent, lettkjørte skolebiler og dyktige trafikklærere med lang erfaring, garanterer vi deg optimal og prisgunstig trafikkopplæring.

Stjørdal Meråker Trafikkskole handler ikke bare om førerkort og utdanning, men også om å ha det gøy. Med en hyggelig dialog, sikkerhet, kvalitet og med eleven i sentrum, hjelper vi deg med å nå målet: førerkortet!

Vårt mål er at du skal se frem til hver time du skal ha hos oss.

Våre trafikklærere har til sammen hundrevis av år med erfaring innen pedagogikk og trafikkopplæring. Til sammen kan vi tilby en stor variasjon av utdanning og akkurat det du er ute etter.

INTENSIVKURS

Raskeste veien til førerkortet

Vi kan tilby komprimert førerkort opplæring på alle klasser. Dette er gunstig for alle som har tatt trafikalt grunnkurs, øvelseskjørt privat og ønsker å unngå for mye fravær fra jobb og skole.

Vi bruker ei uke på traktor og to uker på personbil. Finn de ukene som passer for deg så setter vi opp. Kursene avsluttes med førerprøve på Stjørdal trafikkstasjon.

Du kan bo hos oss på skolen i egen leilighet mens opplæringen foregår

Vår bilpark består av moderne, trygge kjøretøy og oppdateres stadig